Vacatures Amstelveen College

Haal het beste uit jezelf! Dat is ons motto!

Het Amstelveen College is een openbare school met 1600 leerlingen te Amstelveen. Wij dagen leerlingen en medewerkers uit het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij door uitdagende lessen te geven, door het aanbieden van de plusprofielen sport, expressie en natuurtalent en door een uitgebreid aanbod van buitenschoolse activiteiten. Het Amstelveen College is Universum school en stimuleert leerlingen tot het kiezen van bètavakken en bèta vervolgopleidingen. En dat alles in een nieuw gebouw!

Afdelingsmanager ACe-GYMNASIUM en Afdelingsmanager MAVO Bovenbouw

       

 

HAAL HET BESTE UIT JEZELF!

 

Dat is ons motto! Het Amstelveen College is een openbare school met een goed imago in de regio. Leerlingen kiezen voor onze school vanwege de prettige leef- en uitstekende leerlijn. Sinds dit schooljaar zijn wij de “trotse bewoners” van een schitterend nieuw en modern gebouw. Het Amstelveen College zoekt per 1-8-2014 twee afdelingsmanagers:

 

 AFDELINGSMANAGER ACe-GYMNASIUM

&

AFDELINGSMANAGER MAVO Bovenbouw

 

Een afdelingsmanager geeft leiding aan een afdeling van ongeveer 225  leerlingen en aan een afdelingsteam van ongeveer 20 docenten. Het betreft een aanstelling van 0.8 fte. Aanvulling tot een grotere aanstelling is mogelijk door invulling van lessen. De inschaling betreft directieschaal 12.

 

Profiel:

·         Leider

·         Teamspeler

·         Gezicht van de afdeling

 

Bezoek onze website, www.amstelveencollege.nl, of vraag een informatiepakket aan via mmanders@amstelveencollege.nl, voor meer informatie. 

 

Sollicitatieprocedure:                        

-       Brief met CV uiterlijk 3 mei naar mmanders@amstelveencollege.nl  

-       Sollicitatiegesprekken op woensdag 14- en donderdag 15 mei tussen 15.00 en 21.00 uur.

-        Assessment  op 21 of 23 mei.

-       Aanvang werkzaamheden per 1-8-2014

-       Bij gelijke geschiktheid wordt voorkeur gegeven aan een interne kandidaat