Vacatures Amstelveen College

Haal het beste uit jezelf! Dat is ons motto!

Het Amstelveen College is een openbare school met 1600 leerlingen te Amstelveen. Wij dagen leerlingen en medewerkers uit het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij door uitdagende lessen te geven, door het aanbieden van de plusprofielen sport, expressie en natuurtalent en door een uitgebreid aanbod van buitenschoolse activiteiten. Het Amstelveen College is Universum school en stimuleert leerlingen tot het kiezen van bètavakken en bèta vervolgopleidingen. En dat alles in een nieuw gebouw!

Docent klassieke talen

Wij zijn m.i.v. van het nieuwe schooljaar op zoek naar een 1e of 2e graad docent klassieke talen voor 0,3 fte. Onze voorkeur gaat uit naar een 1e graad docent, maar ook 2e graad docenten willen wij graag uitnodigen te reageren op onze vacature.
Op termijn kunnen er meer uren beschikbaar komen.
 
Wij bieden kwalitatief goed onderwijs op mavo, havo, atheneum en gymnasiumniveau. Wij bieden nog veel meer: vier van de vijf leerlingen kiest voor één van onze plusprofielen. Bovendien bieden wij leerlingen die hoogbegaafd zijn nog iets extra's.

ACe is de naam voor de opleiding die gymnasiaal onderwijs biedt aan breed getalenteerde en hoogbegaafde leerlingen. ACe staat voor Amstelveen College Class of Excellence. In deze klassen zitten leerlingen die gemotiveerd zijn om hun talenten maximaal te benutten. Het ACe-gymnasium biedt juist aan die leerlingen deze mogelijkheid. Hoe? Door te werken met kerndocenten die hun vakken op een inspirerende manier - top-down en contextrijk - aanbieden waardoor leerlingen meer in staat zijn verdiepend, verbredend en vakoverstijgend te leren.
Op het ACe-gymnasium geven we naast normale vakken ook les in Grieks en Latijn. Bij deze vakken wordt veel aandacht besteed aan de cultuur van Grieken en Romeinen. ACe lessen hebben meer diepgang en zijn daardoor interessant en inspirerend.
 
In augustus 2013 hebben wij een nieuw gebouw betrokken. Een gebouw gemaakt voor ons onderwijsconcept. De school is verdeeld in zeven kleinschalige afdelingen, mavo, havo en atheneum onder- en bovenbouw afdelingen en het ACe gymnasium. Dit past bij de prettige en veilige school die wij zijn.

Reageren kan via:
http://www.meesterbaan.nl/54687-vacatures-docent-klassieke-talen-amstelveen-amstelveen-college.aspx?doelgroep=2&id_regio=-1&id_functie=91&id_sector=-1&p=-1&o=asc&s=DatumGeplaatst&ctr=0